Organisation

© All rights reserved to the Organisation.
© Todos os direitos reservados à Organização.

COORDINATION│COORDENAÇÃO:
Alcinda Pinheiro de Sousa 
ULICES / School of Arts and Humanities │University of Lisbon
CEAUL / Faculdade de Letras da Universidade de Lisboa 

Maria José Pires
ULICES / Estoril Higher Institute for Tourism and Hotel Studies
CEAUL / Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril 

Angela Carter. Appetites beyond the grasp of imagination (Part I)
MA in Innovation in Culinary Arts
Mestrado em Inovação em Artes Culinárias

PROGRAMMING and PRODUCTION│PROGRAMAÇÃO e PRODUÇÃO:
Ana Daniela Coelho
ULICES / School of Arts and Humanities │University of Lisbon
CEAUL / Faculdade de Letras da Universidade de Lisboa 

COMMUNICATION and DESIGNCOMUNICAÇÃO e DESIGN:
Ricardo Bonacho
CIAUD / Faculty of Architecture│University of Lisbon
CIAUD / Faculdade de Arquitetura da Universidade de Lisboa

CONTENT MANAGEMENT│GESTÃO DE CONTEÚDOS:
Ricardo Bonacho
CIAUD / Faculty of Architecture│University of Lisbon
CIAUD / Faculdade de Arquitetura da Universidade de Lisboa

AUDIO-VISUAL PRODUCTION│PRODUÇÃO ÁUDIO-VISUAL:
ESCS – Escola Superior de Comunicação Social │ Instituto Politécnico de Lisboa

PUBLISHING, RIGHTS and PERMISSIONS│EDIÇÃO, DIREITOS E PERMISSÕES:
Hugo Xavier

LIBRARIES and INFORMATION MANAGEMENT│BIBLIOTECAS E GESTÃO DE INFORMAÇÃO:
Pedro Estácio
ULICES / Library – School of Arts and Humanities │University of Lisbon
CEAUL / Biblioteca – Faculdade de Letras da Universidade de Lisboa 

COLABORATIONCOLABORAÇÃO:
CIAUD – Research Centre for Architecture, Urbanism and Design
CIAUD – Centro de Investigação em Arquitetura, Urbanismo e Design

Faculdade de Arquitetura da Universidade de Lisboa
Faculty of Architecture│University of Lisbon

Faculdade de Artes e Letras da Universidade da Beira Interior
School of Arts and Humanities │University of Beira Interior

Escola Superior de Comunicação Social │ Instituto Politécnico de Lisboa

Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril
Estoril Higher Institute for Tourism and Hotel Studies

Chef Anna Lins
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril
Estoril Higher Institute for Tourism and Hotel Studies


© The copyright of this proposal are protected through its registration in the IGAC – General Institute of Cultural Activities / Ministry of Culture. The protection of copyright is foreseen by law according to Article 195 of the Author and Related Rights Code.

© Os direitos de autor desta proposta estão devidamente protegidos mediante o respectivo registo no IGAC – Instituto Geral das Actividades Culturais / Ministério da Cultura. A defesa dos direitos de autor está prevista por lei no artigo no195 do Código de Direitos de Autor e de Direitos Conexos.